Cum alegem scutecele pentru bebelusi? Cateva sfaturi importante pentru viitorii parinti

| 29 iun, 11:34

In ziua de astazi, ai de ales. Doar ca uneori te simti sufocat de alegerile pe care le ai de facut. Una dintre ele: ce scutece pampers sunt cele mai potrivite pentru bebelusul care trebuia sa vina pe lume? Sunt o multime de scutece pampers pe piata, astfel ca multi parinti sunt pusi in dificultatea de a alege. Care? De ce? In plus, factorul financiar cantareste mult cand vorbim despre scutece pampers.

Retineti ca veti folosi scutece pampers mult timp de la nasterea celui mic, astfel ca luna de luna va trebui sa le cumparati pe aceleasi, pentru ca pielea lui bebe se va obisnui cu un anumit tip de scutece pampers!
Asadar, cum alegem scutece pampers si care sunt optiunile?

Exista doua tipuri de scutece pampers: de unica folosita si refolosibile. Prima, cea referitoare la scutece pampers de unica folosinta este cea mai populara printre parinti. Scapi rapid de spalat. Arunci la cos si le poti lua dupa tine in orice deplasare cu bebe. Totusi, sunt si cele mai costisitoare dintre cele trei.
Cand vorbim despre scutece pampers refolosibile, vorbim despre cele mai sanatoase scutece pampers din punctul de vedere al continutului. Create din materiale naturale, permit o aerisire naturala a pielii lui bebe si nu contin chimicale.
Asadar, nu alergii, nu iritatii. Si sunt si cele mai ieftine scutece pampers de pe piata. Totusi, necesita spalare, nu se muleaza la fel de bine pe corpul lui bebe ca cele de unica folosinta, nu sunt la fel de absorbante.

Cand cauti scutece pampers, trebuie, in primul rand, sa stii masura potrivita pentru bebelusul tau. De o bataie de cap in plus scapi cu scutece pampers de unica folosinta, care se modeleaza pe corpul celor mici. Trebuie apoi sa urmaresti scutece pampers cu sisteme de prindere rezistente, pentru a nu se desface cand bebe se joaca sau se misca energic.
Scutecele pampers trebuie sa permita circulatia aerului, pentru ca pielea lui bebe sa nu fie afectata de iritatii. De regula, o astfel de caracteristica este precizata pe ambalaj.

Si capacitatea de absorbtie este foarte importanta atunci cand vorbim despre scutece pampers. Cele de unica folosinta au o capacitate mai mare de a retine lichidul decat cele refolosibile.

Of, stim ca este greu sa alegi dintre multimea de scutece pampers de pe piata. Dar la Noriel, daca descoperi ofertele, totul va fi mai usor. Imposibil sa nu gasesti scutece pampers care sa iti placa si pe care sa le cumperi, luna de luna, pentru cel mic!

Tag-uri: noriel
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ