Cum alegi scaunul de masa pentru bebe?

| 27 ian, 16:28

Un scaun de masa pentru bebe reprezinta un accesoriu foarte important pentru dezvoltarea copilului dumneavoastra, iar el se transforma din moft in necesitate dup ace acesta incepe sa stea singur in fundulet si sa manance alimente solide.

Noile gusturi pe care le va descoperi le va face din scaunul de masa pentru bebe, pozitionat in bucatarie, acolo unde parintii il vor putea supraveghea atent si vor avea grija sa ii ofere cele necesare pentru o alimentatie sanatoasa.
Dar de ce lucruri trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un scaun de masa pentru bebe? Iata cateva dintre ele:

  • usurinta de folosire
  • confortul pentru bebelus
  • siguranta pentru copilul dumneavoastra
  • modalitate de curatare
  • durata de folosire a scaunului de masa pentru bebe

Sa luam fiecare criteriu in parte, pentru a va demonstra importanta acestora si de ce trebuie ele sa fie luate in considerare:

  1. Usurinta de folosire a unui scaun de masa pentru bebe

Inainte sa cumperi un scaun de masa pentru bebe, asigura-te ca el include o centura de siguranta ce se poate inchide folosind o singura mana. Apoi, adapteaza achizitia spatiului din bucatarie. Multi parinti aleg varianta unui scaun de masa pentru bebe care se pliaza. Unele scaune sunt dotate si cu roti, pentru a putea fi manevrate usor de parinti, insa ele trebuie sa aiba si un mecanism de blocare eficient.

  1. Confortul in scaunul de masa pentru bebelus

Cel mic va petrece mult timp intr-un scaun de masa pentru bebe: atunci cand ii dai de mancare, cand i-o prepari. De aceea trebuie sa alegi un scaun confortabil.

  1. Siguranta copilului dumneavoastra

Un scaun de masa pentru bebe include o centura de siguranta pe care cel mic nu o poate desface, nici daca ar vrea. In afara de sistemul de prindere, este util ca scaunul de masa pentru bebelus sa includa un sistem de blocare daca este pliabil si ca structura sa sa nu include puncte ascutite, in care cel mic s-ar putea rani.

  1. Modalitatea de curatare

Retineti si incercati sa nu va enervati: scaunul de masa pentru bebe va fi probabil cel mai murdar lucru din bucataria dumneavoastra, pentru ca procesul de hranire nu e unul care sa decurga lin. Consulta manualul de instructiuni, acolo unde ti se va explica cum sa cureti scaunul de masa.

  1. Durata de folosire a scaunului de masa pentru bebe

Daca vrei sa faci o investitie pe termen lung, asigura-te ca scaunul de masa pentru bebe are o durata de folosire lunga. Multe dintre scaunele de masa pot fi folosite pana cand copilul dumneavoastra va indeplini varsta de 3 ani sau va avea 15 kilograme.

La Noriel vei gasi cu siguranta un scaun de masa pentru bebe asa cum iti doresti tu sa fie: accesibil ca pret, indeplinind toate conditiile enumerate mai sus. Descopera ofertele si lasa-l pe cel mic sa descopere gusturi noi si interesante, chiar daca asta inseamna haos in intreaga bucatarie si multe rufe de spalat in fiecare zi. Doar o data e mic, nu?

Tag-uri: scaun bebelus
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ