Cum arată cel mai mic desktop PC

| 16 mai, 2014

Când ne gândim la un desktop PC, primul lucru care ne vine în minte este o carcasă mare, neagră, probabil de dimensiunile unui birou. Dimensiunile pot fi însă înșelătoare, iar produsul care și-a făcut loc pe bancul nostru de probe, ASUS VivoPC VM60, este demonstrația clară a celor spuse mai devreme.

Există un număr destul de mare de producători care au identificat o nișă consistentă, aflată în creștere, a utilizatorilor care preferă un dispozitiv de mici dimensiuni sau un sistem All-In-One, în favoarea clasicului desktop. Pentru ei, necesitatea de upgrade a componentelor nu este atât de mare, nu se joacă prea des și nu au nevoie de o putere de procesară fantastică. În schimb au nevoie de ordine pe birou și au nevoie de liniște în timp ce își realizează treaba. Recunoscând acest trend, ASUS VivoPC vine ca o soluție la aceste cerințe, reușind să înglobeze componente performante de ultimă generație cu un aspect general foarte curat și elegant al design-ului.

Design

Design-ul lui ASUS VivoPC este cu siguranță atractiv. O cutie mică, de culoare gri, cu un capac de aluminiu bine finisat și indicii puține despre ce ar putea reprezenta, sunt elemente care atrag atenția oricărui utilizator. Citeste mai mult pe playtech.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ