Cum arată celula unde a stat ELENA UDREA

| 11 feb, 09:18

Elena Udrea şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Capitalei, după ce a fost reţinută pentru 24 de ore, în dosarul Microsoft. Obişnuită să trăiască în lux, Elena Udrea a fost nevoită să se adapteze la condiţiile de puşcărie.

Citeşte şi: Elena Udrea, REŢINUTĂ: "Poţi pune cătuşe Elenei Udrea, dar nu şi adevărului

Wowbiz a făcut publică o fotografie cu una dintre celulele Poliţiei Capitalei, unde sunt duse femeile reţinute, cum este şi cazul Elenei Udrea.

În fotografie se văd şase paturi suprapuse cu grilaj din fier, în timp ce în celulă este o toaletă turcească.  Mai mult de atât, camera este separată de toaletă printr-o perdea.

Citeşte şi: Ipoteză ŞOC: Elena Udrea, 10 ani de pușcărie!

În fotografia celor de la Wowbiz se vede şi masa pe care o folosesc femeile reţinute, însă nu este vorba despre o masă adevărată şi despre un scaun.

La Poliţia Capitalei se află în arest şi Alina Bica. Elena Udrea şi Alina Bica nu au însă voie să stea împartă celula, legea interzicând acest lucru.

 

Citeşte şi: Cătuşele ELENEI UDREA, subiect de ANCHETĂ la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ