Cum arată locuinţa de protocol în care va locui Băsescu: pereţi scorojiţi, igrasie şi mizerie FOTO

| 06 feb, 16:34

Fostul președinte Traian Băsescu a primit, din partea Guvernului, ca locuință de protocol, fosta locuință a Mioarei Roman, care a fost evacuată din casă de către RA-PPS. Pentru a se putea muta fostul președinte, cei de la RA-PPS vor trebui să facă reparații capitale la această casă.

În fotografiile realizate de cei de la evz.ro se vede clar că locuinţa se află într-o stare destul de precară. Pereţii sunt scorojiţi şi acoperiţi de igrasie.

Vila, cu şapte camere şi două camere de serviciu, are o suprafaţă utilă de 366 metri pătraţi, dintre care parter de 126 metri pătraţi şi etaj de 135 metri pătraţi, şi dispune de un teren în suprafaţă de 1.334 metri pătraţi. Gard în gard cu această casă, se află un bloc de cinci etaje.

În urmă cu trei ani, mai multe camere au fost inundate, iar fosta chiriașă, Mioara Roman, explica la o emisiune televizată că imobilul este într-o stare precară subliniind că este o casă construită acum 50 de ani, potrivit EVZ.ro.

"Crezi că vine Băsescu într-o casă unde biroul are 16,8 metri pătrați?!", întreba retoric Mioara Roman atunci când s-a vehiculat în presă că Traian Băsescu ar putea primi drept reședință casa în care a locuit ea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 17:22
Nicu Ioanitescu
Cat sunteti de mani pulatori(adica lab.gii). Da ...iesirea la lac(superba) nu o aratati, da ...sufrageria uriasa nu o aratati, da ...dormitoarele cu balconul la padure nu-l aratati etc. Aratati doar din cele doua debarale ! Rusine !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ