Cum poți scăpa de punctele negre la tine acasă. E MAI SMPLU decât ai fi crezut!

| 26 mai, 2014

Chiar dacă prezența lor pe față poate fi foarte jenantă, în niciun caz nu trebuie sa le strângi și să le storci, deoarece se poate infecta pielea, iar punctele se vor inflama

Punctele negre pot apărea ca urmare a machiajului excesiv și a demachierii incorecte, fiind caracteristice tenului gras. Pentru a te asigura că scapi de această problemă, trebuie să-ți îngrijești corect pielea și să utilizezi o mască naturală pentru puncte negre o dată sau de două ori pe săptămână, în funcție de cât de gravă este situația. Cel mai simplu remediu pentru eliminarea punctelor negre este utilizarea sării. Spală-ți fața în fiecare zi cu apă sărată, o singură dată pe zi.

O mască foarte eficienta în lupta împotriva punctelor negre este și cea care folosește bicarbonat de sodiu. Amestecă bicarbonat de sodiu cu puțină apă și aplică soluția pe piele, doar după ce ai curățat și spălat fața. Lasă masca să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătește. Această mască poate fi folosită de două-trei ori pe săptămână, în functie de gravitatea problemei.

 


Sursă: sanatate.bzi.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ