Cum scapi de punctele negre și părul de pe față cu un SINGUR ingredient

| 24 iun, 2014

Punctele negre de pe față se pot îndepărta ușor și nu ai nevoie de multe produse cosmetice costisitoare. De asemenea, cu aceeași mască naturală pentru punctele negre poți îndepărta și părul nedorit de pe față.

Ca să îți faci masca naturală care îndepărtează punctele negre, dar și părul nedorit de pe față ai nevoie de un albuș de ou, dar trebuie să mai ai la îndemână și vată sau dischete demachiante necusute pe margine. După ce separi albușul de gălbenuș, și îl bați, poți începe să îl aplici pe față astfel:

După ce întinzi albușul pe față cât mai bine, ia straturi subțiri de vată și întinde-le pe față, peste albuș. Dacă este nevoie, mai aplică albuș pe deasupra, ca vata să se poată lipi complet de piele. Evită zonele cu păr pe care nu vrei să le epilezi - sprâncenele, tâmplele și așa mai departe.



Sursă: unica.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ