Cum să-ţi îngrijeşti pielea cu ZAŢ de CAFEA

| 08 apr, 2014

Zatul de cafea a devenit treptat un produs cosmetic natural nelipsit din rutina de ingrjire a tenului, avand in vedere numeroasele beneficii pe care le are acesta asupra pielii.

Descopera cele mai eficiente retete de masti exfoliante cu zat de cafea, care te vor ajuta sa ai un ten luminos si catifelat.

1. Exfoliant cu miere şi zaţ de cafea

Pentru a prepara acest exfoliant natural ai nevoie de o lingurita de ulei de masline, o lingurita de zat de cafea si o lingurita de miere. Amesteca toate ingredientele intr-un bol si aplica pasta obtinuta pe fata, in timp ce masezi pielea prin miscari circulare usoare. Lasa compozitia sa actioneze timp de 10 minute, iar apoi clateste cu apa calduta si aplica o crema hidratanta.

Eficienta acestui scrub este data atat de proprietatile de hidratare si uniformizare a pielii pe care le au mierea si uleiul de masline, cat si de capacitatea zatului de cafea de a curata porii si de a indeparta celulele moarte.

2. Exfoliant cu lapte şi zaţ de cafea

Pentru aceasta masca trebuie sa amesteci zatul de la o cana de cafea cu 100 ml de lapte. Este important ca amestecul rezultat sa aiba o compozitie cremoasa, pentru a nu aluneca de pe fata. Las-o apoi sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care clateste-te pe fata cu miscari circulare usoare, ca sa ii oferi pielii o exfoliere profunda. La final aplica o crema intensiv hidratanta.

Masca cu lapte si zat de cafea iti va lasa tenul catifelat, proaspat si luminos. In timp ce zatul curata porii in profunzime, laptele asigura hidratarea de care pielea are nevoie.

Citeşte mai mult pe Elle.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ