CUM SĂ COLOREZI firele albe de păr: TREI soluţii 100% NATURALE

| 10 sep, 17:11

Spune "adio" firelor de păr albe. Poţi să scapi de ele cu ajutorul unor amestecuri naturale, dacă nu eşti adeptul vopselei, scrie Spynews.ro.

 

Soluția cu henna și ulei de ricin

Amestecă pastă de henna cu 4-5 linguri de ulei de ricin. Fierbe puțin acest amestec, până când uleiul devine negru, după care aplică acest amestec pe păr și lasă-l până se usucă. La final, clăteşte bine. Culoarea pe care o obții folosind henna este una roșcată. Uleiul de ricin este foarte bun pentru întărirea firului de păr.

Soluția cu ghimbir, muștar, pudra de curry și turmeric

Amestecă o lingură de ghimbir pisat cu una de semințe de muștar și cu una de curry. Adaugă puțin turmeric. Pune toate aceste ingrediente la fiert cu o ceașca de apă, până când se colorează foarte bine, după care lasă soluția să se răcească. Aplică pe păr amestecul şi lasă-l să acţioneze 30 de minute, după care clăteste cu apa călduță, aproape rece.

Soluția cu ceai negru

Fierbe 4-5 linguri de frunze de ceai negru într-o cană de apă. Lasă ceaiul să se răcească după care aplică-l pe păr. După 30 de minute, limpezeşte părul, fără să folosești șampon.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ