Toţi o facem greşit! Cum se mănâncă corect un măr? VIDEO

| 12 noi, 2013

Un blogger a avut o revelaţie: se pare că majoritatea oamenilor mănâncă în mod greşit un măr. Prin urmare, tânărul s-a decis să îi înveţe pe oameni cum se consumă în mod corect acest fruct.

Tânărul are blogul culinar FoodBeast.com. Acesta a spus că a avut revelaţia în urmă cu câteva luni, când era la serviciu şi a început să mănânce un măr. La un moment dat, un coleg i-a atras atenţia că nu o face bine.

"Mănânci greşit mărul – mi-a spus Geoff. Iar eu am gândit: e un măr, cum altfel pot să-l mănânc? În acel moment, Geoff a luat un măr şi s-a aşezat în faţa mea. Sigur pe el, a început să muşte din măr, însă nu din partea laterală, în jurul cotorului, aşa cum facem toţi, ci din partea de sus. Modul tradiţional în care se mănâncă un măr, în jurul cotorului, creează o risipă importantă. După ce am analizat bine situaţia, mi-am dat seama că se pierde între 15 şi 30 la sută din măr", spune bloggerul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ