Cum să păstrezi mai mult timp culoarea părului vopsit

| 26 mar, 2014

Cand parasesti salonul si parul tau are nuanta perfecta, te simti ca o adevarata diva. Culoarea parului este de fapt o investitie in aspectul tau si doresti sa ramai cat mai mult timp cu o culoare grozava.

Iata cateva sfaturi pentru a va mentine timp indelungat o culoare stralucitoare a parului.

Dupa ce v-ati vopsit, asteptati cel putin o zi inainte de-al spala. Dupa aceea, incercati sa va samponati doar de doua-trei ori pe saptamana pentru a mentine culoarea cu adevarat. In zilele in care nu folositi samponul, puteti utiliza in continuare doar balsamul de par.

Cele mai bune sampoane pentru parul vopsit

Esti sigura ca folosesti samponul corect pentru parul vopsit ? Nu toate sampoanele sunt exact la fel. Folositi un sampon si balsam pentru par vopsit care nu contin sulfati, care pot decolora parul. Formule de protectie a culorii va ajuta sa pastrati vii si vibrante culoriile parului vopsit.

Apa ajuta dar si dauneaza

Stiati ca apa fierbinte poate dauna culorii dumneavostra? Deci, spalati parul cu apa calduta. De asemenea, ai grija la clor atunci cand va duceti la innotat. Acesta poate schimba culoarea parului si poate deteriora stratul exterior al firului de par, care poate fi deja afectat de procesul de colorare.

Hidrateaza-ti intens firul de par

Parul vopsit implora o cantitate suplimentara de hidratare. Un balsam profund hranitor poate ajuta parul sa ramana vibrant si usor de gestionat. Va puteti face chiar acasa un balsam natural si foarte hranitor. Iata cum:  se amesteca parti egale de avocado, ulei de migdale si vitamina E ulei. Aplica-l pe parul umed si lasati-l sa actioneze timp de 10 minute inainte de a clati si de sampona ca de obiei.

Evitati soarele

Este minunat sa petreceti afara o zi frumoasa, dar nu este atat de minunat si pentru parul vopsit. Lumina solara puternica poate duce la o culoare lipsita de viata a parului. Incercati un ulei de par care contine filtre UVA si UVB pentru a proteja parul. O palarie functioneaza chiar mai bine. Purtati o palarie ori de cate ori va expuneti la soare.

Foloseste un gloss pentru par

Nu va multumiti cu o culoare a parului lipsita de stralucire. Saloanele ofera tratamente care va pot face din nou un par stralucitor. Un tratament pentru luciu ajuta la restabilirea culori vibrante si va pot  face parul mai stralucitor. Un tratament de par de detoxifiere poate elimina acumularea de produse cosmetice, lasand parul mai luminos si mai usor de aranjat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ