CUM SĂ SLĂBEŞTI extrem de rapid: trebuie să faci dimineaţa un lucru care-ţi ia 10 secunde

| 17 iul, 17:37

Uneori, o dietă echilibrată și sportul nu sunt de ajuns ca să slăbești. Vezi care este obiceiul de 5 secunde care te ajută să ai o siluetă perfectă.

Cercetări recente au arătat că ai nevoie de doar 5 secunde, în fiecare dimineață, ca să slăbești. Nu trebuie să faci exerciții complicate, ci doar să te cântărești. Un studiu care să susțină aceste concluzii a fost publicat în „Jurnal de Obezitate”, iar specialiștii au constatat că persoanele care își verifică zilnic greutatea reușesc să o țină mai bine sub control, potrivit healthyandnaturallife.com.

Odată ce te urci pe cântar dimineața, ești mai motivat în timpul zilei să reduci caloriile sau să faci mișcare. Acest lucru se întâmplă deoarece devii mai conștient de greutatea ta, potrivit unica.ro.

Citeste si: Slujbele care te îngraşă. Află meseriile cu cei mai mulţi obezi

Pe lângă monitorizarea greutății, poți adopta și alte obiceiuri de dimineață, care te ajută să slăbești. Încearcă să bei cât mai multă apă și evită sucurile carbogazoase, deoarece conțin mult zahăr. Este, de asemenea, foarte important să nu sari niciodată peste micul dejun! Eviți, astfel, apariția poftelor nesănătoase și mănânci mai puțin.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ