Cum slăbeşti cu oligoelemente

| 28 mar, 2014

Oligoelementele te pot ajuta sa slabesti, fara sa te privezi de mancarurile tale preferate. Asta pentru ca seleniul, magneziul, zincul sau cromul limiteaza stocarea grasimilor, rontaitul intre mese si ingrasarea, mai ales la menopauza. Uite cum slabesti cu oligoelemente.

1. Magneziu si litiu pentru rontaitul intre mese

Magneziul si litiul au efectul de a calma pofta de a rontai intre mese. Pentru ca ingrasarea este cauzata de multe ori de anxietate sau de tulburari ale somnului, ai tendinta de a cauta reconfortul in frigider. Administrat dimineata, magneziul lupta cu obezitatea reactionala, legata de stres. Daca suferi si de anxietate si de tulburari de dispozitie, poti lua si 2-3 fiole de litiu. Este importat sa iei o fiola de litiu seara, la culcare, mai ales daca te trezesti in jur de 2-3 noaptea si nu mai reusesti sa adormi.

2. Zinc si cupru pentru kilogramele in plus la menopauza

Anumite perioade din viata femeilor prezinta un rics crescut de ingrasare. Una dintre acestea este apropierea de menopauza. Sub efectul modificarii hormonale, organismul are tendinta de a stoca mai multe grasimi. In acest caz, iti va fi de folos un amestec de cupru si zinc. Poti adauga si o doza de potasiu dimineata, mai ales daca observi o retentie de lichide sau edeme.

Citeşte continuarea pe Cura de Miere.

Tag-uri: dieta, oligoelemente
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ