Cum va fi vremea în acest weekend în întreaga țară

| 01 mar, 11:42

Vremea se va menține deosebit de rece și în acest weekend, însă precipitațiile se vor mai domoli.

VREMEA VINERI

Vineri, în prima parte a zilei gerul va persista în cea mai mare parte a țării. Se vor semnala precipitații pe arii extinse în sud-vestul și sudul țării și local în rest. Vor fi mai ales ninsori, dar trecător și lapoviță sau ploaie, favorizând pe arii restrânse depuneri de polei, cu precădere în jumătatea de sud a teritoriului. Vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -10 grade la Suceava si 1 grad in regiunile intracarpatice la Resita, Baia Mare, Satu Mare si Bistrita, conform REALITATEA TV.

În București va fi ger în cea mai mare parte a zilei. Dimineaţa - în jur de –16 grade, posibil mai putin in imprejurimi si la amiaza - in jur de –8 grade. Temporar va ninge, iar stratul de zăpadă nou depus va fi, în medie, de 3...5 cm.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă valorile termice diurne vor crește față de ziua precedentă, îndeosebi în regiunile intracarpatice, unde se vor situa în jurul mediilor multianuale. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 grade, local, în estul și sudul țării și 6...7 grade în nord-vest. Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor și vor fi precipitații mixte, dimineața în sud-vest și sud, apoi și în restul teritoriului. Vor fi depuneri de polei, mai ales la începutul zilei, cu precădere în regiunile sudice. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane și pe litoral.

În Bucureşti, vremea se va menține deosebit de rece, deși valorile termice vor marca o creștere ușoară față de vineri. Dimineaţa, -11…-9 grade, ceva mai puţin in zona preoresenească si –5…-4 grade la amiaza. Cerul va fi noros și, trecător, vor fi condiții de precipitații slabe mixte și polei.

VREMEA DUMINICĂ

Potrivit ANM, duminică, în marile orașe temperaturile minime se vor situa între -15 și -2 grade Celsius, iar cele maxime între -4 și 4 grade.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ