Cum vrea Traian Băsescu să ajungă la putere, plan de ultimă oră

| 03 mar, 16:12

Traian Băsescu a mers la sediul PMP unde îşi pregăteşte strategia pentru a ajunge din nou la putere. Vrea să facă rost de cel puţin 400.000 de voturi din diaspora la alegerile de anul viitor. Ca să-i atragă pe românii din străinătate le promite vot prin corespondenţă şi va începe un turneu de forţă în cele mai importante comunităţi de peste hotare, informează România TV.

Este a treia zi consecutiv când Traian Băsescu merge la sediul partidului său de suflet unde discută cu liderii PMP. Potrivit România TV, discuţiile fac parte din planul fostului preşedinte de a ajunge la putere la sfârşitul anului viitor, după alegerile parlamentare.

Potrivit România TV, planul este unul politic,în care va negocia atât cu alte partide de dreapta, cât şi cu ONG-uri şi patronate,tocmai pentru a crea o alternativă a Partidului Naţional Liberal.

Votul din diaspora este ţintalui Traian Băsescu,liderii PMP chiar promovează în aceste zile proiecte de legi care să-i ajute pe cei din diaspora să poată vota mai uşor şi este vorba de votul prin corespondenţă şi votul electronic.

Liderii PMP au anunţat că dacă vor obţine un număr semnificativ de mandate la parlamentare atunci îl vor propune pe Traian Băsescu pentru funcţia de premier.

 

Citeşte şi: SURPRIZĂ! Traian Băsescu, chemat în instanţă în cel mai BIZAR proces de până acum

Tag-uri: PMP, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ