Traian Basescu, la sediul PMP: Primul meu obiectiv este să le transfer experienţa pe care o am, mai ales în ce să NU FACĂ

| 03 mar, 17:08

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, dupa o noua vizita la sediu PMP, ca primul sau obiectiv este sa le trasfere din experienta sa celor de la PMP, insa "nu in ce sa faca ci in ce sa nu faca".

"Primul meu obiectiv este sa le transfer experienta pe care o am, nu in ce sa faca ci in ce sa nu faca. In cei 25 de ani de cariera politica am acumulat experiente si bune, si rele. Din cele rele, vreau sa le spun sa nu le faca si ei", a declarat Traian Basescu. 

Intrebat la ce fel de experiente negative se refera, Basescu a raspuns "uite, compromisuri de genul solutii imorale".

Traian Basescu a vorbit si despre finantarea partidelor, aratand ca "trebuie sa intelegem, e mult mai ieftin sa finantam partide pentru campaniile electorale cu bani din bugetul de stat si sa controlam exact ce se intampla, decat sa vina bani din alte surse".

Tag-uri: PMP, Traina Băsescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ