Cupa Mondială: 172 de goluri înscrise la competiţia din Qatar, cele mai multe din istorie la un turneu final

| 19 dec, 19:35

 

172 de goluri au fost înscrise la competiţia din Qatar, acesta fiind cel mai mare număr de goluri marcate în istoria turneelor finale ale Cupei Mondiale, informează fifa.com.

 

 

Astfel a fost depăşit recordul de 171 de goluri marcate la ediţiile din 1998 şi 2014.
Şutul lui Kylian Mbappe, care a adus egalarea Franţei la 2-2 în finala cu Argentina, a fost cronometrat cu 123,34 km/h, fiind cel mai puternic gol de la Cupa Mondială.
Prezenţa la finală a dus totalul cumulat pentru această Cupă Mondială FIFA la peste 3,4 milioane de spectatori, cu o prezenţă medie de 96,3%.
Cei mai mulţi fani au venit din Arabia Saudită, India, SUA, Marea Britanie şi Mexic.
Pentru prima dată, ţări de pe cinci continente diferite s-au calificat în faza eliminatorie, Marocul devenind prima naţiune africană sau arabă care a ajuns până în semifinale.
Au fost primite un număr record de 420.000 de cereri de voluntariat, dintre care 20.000 au fost reţinute, inclusiv 3.000 de voluntari internaţionali din 150 de naţiuni diferite.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ