Curtea de Apel Bucureşti cere Senatului detalii despre legislaţia privind dronele

| 29 mai, 18:15

Curtea de Apel Bucureşti a transmis, luni, o solicitare Senatului în care cere o listă a proiectelor legislative depuse pe tema reglementării dronelor, într-un dosar deschis în urma protestelor pe OUG 13.

Potrivit unor surse parlamentare, nu există astfel de proiecte, urmând ca Senatul să răspundă CAB în acest sens. Curtea de Apel nu a transmis şi o explicaţie Senatului cu privire la motivele pentru care solicită această informare.

Procurorii au anchetat, împreună cu Autoritatea Aeronautică Română, folosirea ilegală a unor drone în timpul protestelor din Piaţa Victoriei, fiind identificate patru persoane, care au fost la Poliţie pentru a se stabili dacă aveau aviz pentru ridicarea acestora.

Ancheta a fost continuată de procurorii Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, împreună cu Autoritatea Aeronautică Română, fiind vizate infracţiuni prevăzute de Codul Aerian.

 

Tag-uri: curtea de apel, dron
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ