Cutremur de 4,1 grade în Vrancea

| 12 ian, 08:54

Un cutremur cu magnitudinea 4,1 s-a produs, luni dimineeaţă, în zona Vrancea, a anunţat Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.

Un seism cu magnitudinea de 4,1 s-a produs, luni dimineaţă, la ora 8.08, la 17 kilometri adâncime, în zona seismică Vrancea.

Ultimul cutremur a avut loc duminică dimineaţa, tot în Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 3,2 şi s-a produs la o adâncime de 118 kilometri.

Cel mai puternic seism produs în România de la începutul anului 2014 a avut loc pe 22 noiembrie 2014, în Vrancea. Acesta a avut magnitudinea de 5,7 grade pe scara Richter, s-a produs la o adâncime de 40 de kilometri și s-a simțit inclusiv în București.

De la începutul anului 2014 au fost înregistrate numeroase seisme, cu magnitudini cuprinse între 2,5 și 4,9 grade pe scara Richter, numai în luna august producându-se 20 de cutremure în zona seismică Vrancea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ