Mircea Radulian: Există probabilitatea producerii unui CUTREMUR mare

| 16 ian, 14:16

Directorul INFP, Mircea Radulian, consideră că există probabilitatea producerii unui cutremur mare în România, iar specialiștii de la World Earthquakes estimează că în România se așteaptă un cutremur de peste 6,5 magnitudine între anii 2013 și 2017.

De la începutul anului România a fost zguduită de 17 cutremure , iar cel mai mare a avut  magnitudinea de 4,3. Potrivit celui mai cunoscut sistem de monitorizare a seismelor din intreaga lume, un cutremur de mare magnitudine s-ar putea produce în ţara noastră în acest an, scrie b1.ro.

Predicțiile specialiștilor de la World Earthquakes arată că în România se așteaptă un cutremur de peste 6,5 magnitudine între anii 2013 și 2017, anul critic fiind 2015.

„Vrancea generează cutremure mari și nu putem să nu ținem cont de acest lucru. Nu putem ști când se produce exact cutremurul, există această probabilitate, dar nu înseamna că se vor produce anul acesta cutremurele. Se pot produce și peste 20 de ani. Nu înseamnă că probabilitatea nu e destul de mare”, a afirmat directorul științific al INFP, Mircea Radulian.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 ian, 10:05
romanian
cutremuratul
specialist mare oltenica asta de radulian; in loc sa expliciteze afirmatiile specialistilor de la W.E., el da un raspuns de gaga: ,,se poate intampla oricand si peste 20 de ani."..halal director de institut, platit regeste ca sa joace bilute pe calculatoarele sofisticate de la serviciu si sa-i cumpere morcov si patrunjel nevestei!
16 ian, 17:59
Paul
Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici!
Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra!Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ