Cutremur în zona Vrancea

| 13 ian, 15:02

Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs marți dimineață, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la o adâncime de 120 kilometri, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului.

Localitățile cele mai apropiate de epicentru Covasna (42 km), Râmnicu Sărat (46 km), Buzău (53 km), Focșani (54 km) și Târgu Secuiesc (57 km).

La aproximativ o oră de la seismul produs în zona Vrancea, un alt cutremur a avut loc în Maramureș, județul Satu Mare, la o adâncime de 5 km. Seismul a avut o intensitate de 2,1 grade pe Richter.

Citeşte şi:  România, zguduită de 11 cutremure în 2015! Anunţul de ultimă oră al seismologilor

De la începutul anului, în zona seismică Vrancea s-au produs 13 cutremure, cel mai mare având magnitudinea de 4,3 grade pe scara Richter.

Anul trecut, cel mai puternic cutremur din România s-a produs în data de 22 noiembrie, în zona Vrancea, și a avut magnitudinea de 5,7 grade pe Richter.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ