Teorie tulburătoare: Cutremurele din România, INDUSE artificial de o mare putere mondială

| 19 ian, 09:12

Cutremurele de suprafaţă din Vrancea şi trecerile bruşte, de la o zi la alta, de la 15 grade la plus 10 grade Celsius nu sunt fenomene naturale.

Acestea sunt efecte ale războiului geofizic pe care ruşii l-au declanşat în România, consideră fizicianul Constantin Antohi, susţinut şi de specialişti în domeniul armelor ce au ca scop distrugerea mediul înconjurător de la distanţă, scrie 7est.ro.

18 cutremure în 14 zile

În prima zi a anului 2015 s-a înregistrat un cutremur de suprafaţă în Vrancea, la adâncimea de 31 de kilometri, urmat de replici, tot de suprafaţă, în Ungaria, Cehia şi Slovacia. Menţionăm că zona seismică Vrancea este una de adâncime, unde se produc mişcări tectonice naturale mai jos de 50 de kilometri. În paranteză trebuie spus că seismul de suprafaţă poate produce distrugeri mai mari decât cel de adâncime, dar zonal, pe o arie mult mai mică. În fine, au urmat alte 18 cutremure, în 14 zile. Dintre acestea, luni s-a înregistrat un seism vrâncean de suprafaţă de 4,1 grade Richter – cam tărişor.

Citeşte şi: Ce ne sfătuieşte Raed Arafat să facem în caz de CUTREMUR

Fizicianul Constantin Antohi, profesor asociat la Facultatea de Hidrotehnică Cadastru şi Ingineria Mediului, din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“consideră că aceste cutremure atipice pentru zona Vrancei nu sunt rezultatul unei activităţi tectonice naturale, ci sunt provocate prin folosirea fenomenului de tip HAARP (High-frequency Active Aurol Research Project) de către ruşi, în scopuri militare.

Cutremurul a scos telefonul din funcţiune

„Am simţit unul din cutremure şi repede am vrut să o sun pe nevastă-mea. Când am dat să sun… nimic! Telefonul era mort! De obicei, când reţelele sunt ocupate, ţi se spune că abonatul nu poate fi contactat sau ceva de genul acesta. Mie nu mi-a apărut nimic pe telefon şi nici nu am auzit vreun mesaj“, a spus Constantin Antohi. Această ciudăţenie l-a pus pe gânduri pe profesor şi i-a venit idea că ar fi putut avea loc o inducţie electromagnetică.

„Am discutat şi cu colegii şi mi-am dat seama că s-a produs un câmp electromagnetic. Imediat m-am gândit la fenomenul HAARP, bazat pe invenţiile lui Nikola Tesla. Unele state deţin această tehnologie, de emisie a unor microunde spre ionosferă, şi, de acolo, sunt reflectate spre anumite puncte de pe Pământ, pentru a crea cutremure. Cred că cineva din Est provocă seisme în zona Vrancei. Eu cred că cineva nu ne vrea în NATO!“, a spus profesorul Constantin Antohi.

Așa se explică și salturile de temperatură

În susţinerea teoriei sale, Antohi spune că acest „fenomen HAARP“ poate provoca şi schimbări de climă, lucru întâmplat şi la noi în ultimul timp. Zilele trecute, de exemplu, ţara noastră a trecut în decurs de câteva ore, de la temperaturi de -15 grade la 10 grade cu plus. Practic se produc salturi de temperatură de peste 20 de grade în 24 de ore. Iar aceste schimbări sunt prea dese, în sensul că după două-trei zile foarte reci, sub media anuală, urmează două-trei zile călduroase, peste media anuală.

Citeşte şi: România, zguduită de 11 cutremure în 2015! Anunţul de ultimă oră al seismologilor

„Fenomenul HAARP poate produce aceste oscilaţii! La un moment dat se poate întâmpla o întrerupere a circuitului de curenţi atmosferici, de undă lungă, ce se propagă cu viteză de la est, către vest. Întrerupându-se, se creează o depresiune, ce atrage curentul de aer cald, dinspre Sahara“, precizează fizicianul.

Citeşte mai mult AICI

Tag-uri: cutremur, Rusia, teorie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

11 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 ian, 08:54
doru
cutremure induse
mda...felicitari pentru o asa explicatie stiintifica.
20 ian, 14:05
comentator
Cu asemenea argumente, vom ajunge sa-i acuzam pe rusi sau chiar si pe martieni, pe venusieni, etc, de toate necazurile de pe Pamant.
Dupa o simpla cautare pe Google (oare "omul de stiinta" din Iasi a auzit de Google ?), aflam urmatorul lucru:
Undele radio au lungime de unda mare si pot fi partial reflectate de ionosfera dar microundele avand lungime de unda mica nu sunt
reflectate de ionosfera (dar sunt partial absorbite de atmosfera).
In nici un caz deci, ionosfera NU are capacitatea de a reflecta microundele asa cum o oglida reflecta lumina vizibila, de exemplu.
Nu e nevoie sa fii specialist in fizica, sa iti dai seama ca energia unor microunde capabile sa provoace deplasari tectonice ar trebui sa fie colosala si, intr-un asemenea scenariu total fantastic, microundele ar parjoli mai intai zona de pamant de la suprafata ceea ce binenteles nu s-a observat niciodata ! In concluzie, afirmatia "omului de stiinta" din Iasi este complet eronata si pune intr-o pozitie stanjenitoare stiinta romaneasca. Te si intrebi cum astfel de "oameni de stiinta" au ajuns profesori in universitati. Pai intr-o lume debusolata, in deriva, cu politicieni corupti, unii fiind aserviti unor interese straine, cu o stratificare accelerata a societatii in care foarte multi bani ajung la mafioti, impostura ajunge chiar si prin universitati. Binenteles, profu in cauza s-a ales cu laude de la aplaudacii marelui licurici, ca a aratat cu degetul spre "inamic". Ce conteaza ca face afirmatii aberante, important este efectul.
20 ian, 12:32
anti prostie
Pupati pupati pupati
Sa inteleg. Deci amaricanoii satanisti au construit HARP peste tot inclusiv la noi iar rusnacii sunt de vina ptr. cutremure. Ha ha mai pupati mult curul americanoilor ? Sunt rusnacii diabolici dar pe langa americanoi sunt mici copii. Spor la pupat sau lins ,depinde care va satisface mai mult.
20 ian, 12:28
gfdgfd
bla bla
io zic ca e de la extraterestii cutremurele astea.
20 ian, 02:32
clujean
Mancatori de caşă ruseasca, habarnisti ! Nici sa cititi ce scrie in articol, nu stiti. Arma geofizică e o realitate, de multi ani.

D-ta, ăla cu gazele de sist USA, sa stii ca intreaga Europa ar putea fi alimentata numai cu acestea. Atat de mult produce USA, numai din sisturi.

D-ta, al'lalt, rusii "fac frigul" pentru ca, la fel ca in anii '80, USA a marit productia de titei , pretul barilului e mai putin de jumatate, fata de acum 7 luni, si a adus la sapa de lemn bugetul agresivei Maici. In '80, miscarea a dus la prabusirea agresivei URSS.

Pe vremea aia, erati inca in pantalonii lu' ticu. Intre timp, ati invatat sa kotkodaciti. Ca să v-auziti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ