Dacia ocupă primul loc în topul mașinilor cu cel mai mic preț de utilizare pe km

| 14 ian, 2014

Dacia Duster are cel mai mic pret de intretinere din primul an de utilizare, cu un cost de 48 de centi pe kilometru, iar la polul opus este un Mercedes V8 pe benzina care are un cost de 4,95 euro pe km, potrivit publicatiei franceze The Argus, citata de automobile.challenges.fr, scrie wall-street.ro.

Pretul pe kilometru reprezinta pretul de lista combinat cu alte costuri de intretinere, revizii, consumul de carburant, pretul asigurarii, etc. Datele au fost calculate pentru primii cinci ani de utilizare, in care au fost parcursi intre 10.000 si 35.000 de km pe an.

In primii trei ani, o masina noua are cel mai mare cost pe km. Dacia Duster 1.5 diesel 90 CP are un cost de 48 de centi pe kilometru, iar pe locul doi este modelul Smart Fortwo cu doua locuri cu un cost de 55 centi pe kilometru. Renault Clio diesel 90 CP are un cost pe km de 90 de centi pentru primii 10.000 km si de 45 de centi daca parcurgem 25.000 km.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ