Volkswagen pregătește primul SUV cu 7 locuri din istoria mărcii

| 15 ian, 2014

Volkswagen va scoate un nou SUV pe piata in 2016. Modelul este prefigurat de conceptul CrossBlue si va fi lansat la inceputul anului viitor, la Salonul Auto de la Detroit, scrie 4tuning.ro.

 

Volkswagen va scoate un nou SUV pe piata in 2016. Declaratia a fost facuta de catre directorul executiv al companiei germane Martin Winterkorn, in cadrul actualei editii a Salonului Auto de la Detroit, care se desfasoara in aceste zile la Detroit.

Noul SUV este destinat pietei din Statele Unite si se inspira din conceptul CrossBlue, prezentat in 2013 la Detroit. Potrivit informatiilor de pana acum, modelul cu sapte locuri nu se va numi la fel ca si conceptul ce il prefigureaza si va fi cel mai mare vehicul construit pe platforma MQB a Volkswagen, adica acea arhitectura de autoturism care are motorul dispus transversal, si nu longitudinal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ