Dacian Cioloș, a doua zi a vizitei la Bruxelles. Ce se află pe agenda premierului

| 16 feb, 09:41

Premierul Dacian Cioloș se află în a doua zi a vizitei oficiale pe care o efectuează la Bruxelles, astăzi având programate întâlniri cu președintele Parlamentului European, Martin Schulz, cu europarlamentarii români, cu liderii grupurilor PPE și S&D, dar și cu trei vicepreședinți ai Comisiei Europene.

Începând cu ora 09.00 (ora locală în Bruxelles), premierul va participa la un mic-dejun de lucru cu europarlamentarii români (Reprezentanța Permanentă a României), urmând ca la 13:30 să aibă o întrevedere cu președintele Grupului S&D, Gianni Pittella.

La ora 14:00, Cioloș se va întâlni cu președintele Grupului PPE, Martin Weber, iar la 14:30 premierul se va întâlni cu președintele Parlamentului European, Martin Schulz, urmând și să susțină la ora 15:00 declarații de presă comune.

Următorea întrevedere este programată la 16.30, când Cioloș va discuta cu vicepreședintele Comisiei Europene responsabil cu ocuparea forței de muncă, creșterea economică, investiții și competitivitate, Jyrki Katainen. Apoi, la 17:15, Cioloș se va întâlni cu vicepreședintele Comisiei Europene responsabil cu Uniunea Energiei, Maros Sefcovic, iar la ora 18:00 cu vicepreședintele Comisiei Europene responsabil cu Euro și dialogul social, Valdis Dombrovskis.

Luni, Dacian Cioloș s-a întâlnit cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, subiectele vizând migrația, aderarea la spațiul Schengen și raportul MCV pe justiţie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ