Dacian Cioloș: Suntem datori să onorăm amintirea eroilor martiri

| 22 dec, 15:14

Premierul Dacian Cioloș a depus o coroană de flori și s-a recules la troița din Piața Universității, dedicată memoriei eroilor căzuți la Revoluția din 1989. Gestul premierului vine la o zi după ce președintele Klaus Iohannis a făcut acelașilucru, la monumentul din Piața Revoluției.

Dacian Cioloș a postat pe Facebook un scurt mesaj în care îndeamnă la cinstirea memoriei celor care s-au jertfit pentru libertatea câștigată în 1989.

„Luna decembrie este luna sărbătorilor, a păcii, a familiei, a odihnei. Dar, este și luna în care, ne amintim cu profund respect de cei care, în urmă cu 26 de ani și-au dat viața pentru libertate, pentru democrație, pentru o țară europeană, schimbând astfel istoria României pentru totdeauna.

Suntem datori, noi și toți cei ce ne vor urma, să onorăm amintirea eroilor martiri din întreaga țară de a căror nume se leagă astăzi libertatea noastră.”

Citește și: Mesajul lui Iohannis la 26 de ani de la Revoluția din 1989

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ