Întâlnire Cioloș - Isărescu. Ce au discutat premierul și guvernatorul BNR

| 22 dec, 16:02

Premierul Dacian Cioloș s-a întâlnit, marți, la sediul BNR, cu guvernatorul Mugur Isărescu, șeful Executivului precizând că au discutat despre "viziunea de dezvoltare economică pe termen mediu și lung".

La întâlnirea care a durat aproximativ două ore au mai participat vicepremierul Costin Borc și ministrul de Finanțe, Anca Dragu.

"Am anunțat în urmă cu o lună că vrem să lucrăm dincolo de implementarea programului de guvernare pe acest an, vrem să lucrăm pe o viziune de dezvoltare economică pe termen mediu, pe termen lung. O să avem discuții inclusiv cu partidele parlamentare pe acest lucru, pentru că am vrea să ajungem la ceva ce poate fi asumat la nivel național, fără să avem pretenția că noi o să facem totul", a declarat premierul Dacian Cioloș după întâlnire.

El a adăugat că a discutat pe această temă cu guvernatorul BNR și cu economistul-șef al BNR, Valentin Lazea.

Întrebat dacă la întâlnire s-a discutat și despre legea dării în plată, Cioloș a precizat: "Nu am discutat, atât am discutat".

Citește și: Ce domenii vor coordona vicepremierii Vasile Dîncu și Costin Borc

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 22:01
OffedRabe
renal test with lasix
Terry FjynnvnKepY 5 20 2022 buying lasix

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ