Dacian Cioloş a primit biroul lui Gabriel Oprea din Palatul Victoria

| 11 noi, 17:26

Premierul desemnat Dacian Cioloș a primit biroul din Palatul Victoria ocupat până la sfârșitul săptămânii trecute de fostul vicepremier Gabriel Oprea. Potrivit unor surse oficiale citate de profit.ro. Cioloş va folosi acest spațiu până când va primi votul de învestitură din partea Parlamentului, dacă nu va dori să îl păstreze, au declarat surse oficiale.

Dacian Cioloş a sosit la biroul din sediul Guvernului încă de marți seara, imediat după ce a primit mandatul de a forma viitorul Cabinet de la președintele Klaus Iohannis. Miercuri, după întâlnirea cu PNL, a venit din nou la Palatul Victoria.

Înaintea lui Gabriel Oprea, biroul, aflat la etajul 1 al palatului, a fost folosit de către foștii prim-miniștri Călin Popescu Tăriceanu, Emil Boc și Mihai Răzvan Ungureanu.

Victor Ponta a optat pentru un alt birou, la etajul 2, folosit anterior de Adrian Năstase, în 2001-2004, și utilizat la acest moment de către premierul interimar Sorin Cîmpeanu.

Gabriel Oprea și-a depus recent demisia din funcția de ministru de Interne și din postul de vicepremier, după ce, în primă fază, anunțase că își deleagă atribuțiile către secretarul de stat Ilie Botoș.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 20:11
mihail30
Cum poti face bani !
Cum poti face bani! Oferim tuturor, in premiera absoluta, un exceptional curs care va invata cum poti face bani! Cursul este absolut GRATUIT si va invata simplu si rapid cum poti face bani! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de lucru cu documente word si pdf. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ