Dan Andronic şi Marius Marcovici au contestat măsura prelungirii controlului judiciar

| 15 feb, 14:03

Dan Andronic şi Marius Marcovici, cercetaţi în dosarul privind retrocedarea ilegală a Fermei Băneasa, au fost audiaţi luni la Curtea de Apel Braşov, după ce au făcut contestaţie la măsura de prelungire cu încă 60 de zile a controlului judiciar începând din 8 februarie. Instanţa a rămas în pronunţare, transmite Agerpres.

În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi Remus Truică, Prinţul Paul şi avocatul Bogdan Roşu pentru care Curtea de Apel Braşov a prelungit în 2 februarie 2016 măsura arestului la domiciliu cu încă 30 de zile. 

Remus Truică şi avocatul Bogdan Roşu se află în arest la domiciliu din 11 decembrie 2015, iar Prinţul Paul din 12 decembrie 2015. Potrivit DNA, Remus Truică este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare de bani, dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu. Prinţul Paul a fost pus sub acuzare pentru cumpărare de influenţă, spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu. 

Procurorii susţin că, din noiembrie 2006, Remus Truică, avocatul Bogdan Roşu şi alte persoane au constituit un grup infracţional care a avut ca scop dobândirea întregii averi revendicate nelegal de Prinţul Paul. Ulterior, la acest grup au aderat şi Dan Andronic, Marius Marcovici şi Lucian Mateescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ