Dan Bittman, audiat la Înalta Curte

| 15 noi, 2013

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, s-a prezentat in urma cu putin timp la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde a fost audiat in procesul  in care este judecata Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului.

Dan Bittman a spus la ieşirea de la ICCJ ca a fost intrebat de judecatori si cati bani a primit el si colegii sai, de la ministerul Tineretului pe vremea cand era condus de Ridzi,  pentru un concert sustinut la Costinesti.

"Sigur s-a cântat atunci "Ți-am dat un inel". Sper să nu fie considerată mită. Contractul cu Ministerul a constat într-un contract de prestări servicii. În ce ne privește nu există nicio suspiciune. A existat factură, chitanță. Factura noastră a fost de 7.000 de euro plus TVA. Am apărut și alături de doamna ministru într-un clip, dar a fost benevol, am vrut să ajut nu numai Ministerul, ci evenimentul." , a declarat artistul jurnalistilor.

Monica Ridzi a fost trimisa in judecată de procurorii DNA pentru ca ar fi stiut ca unul dintre consilierii sai a atribuit ilegal contracte pentru organizarea Zilei Tineretului in 2009, la Costinesti. La acel eveniment au participat mai multe formatii, printre care si Holograf, iar presa a scris ca au existat diferente semnificative intre sumele platite de minister artistilor si cele trecute pe hartie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ