Dan Diaconescu confirmă excluderile din PP-DD: Am tăiat în carne vie înainte de Sărbători

| 05 dec, 2014

Preşedintele fondator al PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat, vineri, că în cadrul şedinţei Comitetului Executiv a fost confirmată excluderea unor parlamentari din partid şi, de asemenea, a fost reconfirmată poziţia formaţiunii, ''aşezarea pe eşichierul politic''.

Totodată, el a pledat pentru un guvern de uniune naţională.

''Am confirmat excluderea unor parlamentari PP-DD şi am reconfirmat anumite poziţii. Încercăm să transmitem un mesaj de unitate pentru crearea următoarelor liste (...) sperăm şi noi la alegeri parlamentare anticipate. (...) Preferăm să pierdem un grup parlamentar şi să câştigăm încrederea cât mai multor români. Noi dorim ca în România să se facă lucruri bune, nu dorim să se certe ciocoii între ei. (...) Nu contează numărul parlamentarilor, ci calitatea. Sunt 63 de oameni pe care noi i-am pus pe liste. La moţiune vor vota 63 de oameni care au câştigat cu Dan Diaconescu'', a spus Dan Diaconescu, adăugând că în cadrul şedinţei a fost discutată şi situaţia celor plecaţi din partid şi care doresc să se întoarcă.

"Chiar daca ramanem fara grup parlamentar, prefer asa", a spus acesta. "Am taiat in carne vie", a adaugat Diaconescu, acesta explicand ca partidul nu mai putea continua cu cei 6 parlamentari.

"Am dat mizeria afara inainte de Sarbatori, asa cum face orice roman", a mai spus acesta.

In ceea ce priveste numarul mic de parlamentari cu care a mai ramas PPDD, Diaconescu a replicat: "Nu conteaza numarul lor, conteaza calitatea".

PPDD a decis sa mentina protocolul de colaborare cu PSD si vizeaza 3-4 posturi de secretari de stat.

Primul efect al expulzărilor din PP-DD: Nu mai poate exista în Camera Deputaţilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ