DAN DIACONESCU, mesaj DISPERAT din spatele gratiilor

| 18 mar, 18:27

Dan Diaconescu a transmis un mesaj din spatele gratiilor. El mulțumește tuturor oamenilor care i-au scris și care astfel îi arată că îi sunt alături în aceste clipe de cumpănă.

"Un mesaj din partea domnului Dan Diaconescu pentru toți românii, pentru toți cei care i-au rămas și îi sunt în continuare alături:

"Vă mulțumesc pentru sutele de scrisori pe care le-am primit de la dumneavoastră. Prin încurajările dumneavoastră și vorbele simple, curate, din suflet, îmi dați puterea de a îndura această nedreptate.

Vă urez din inimă sănătate, pentru dumneavoastră și familiile dumneavoastră și să nu renunțați niciodată SĂ FIȚI DEMNI, SĂ NU LĂSAȚI CAPUL PLECAT ÎN FAȚA NIMĂNUI ȘI SĂ AVEȚI CURAJUL SĂ LUPTAȚI PENTRU DREPTURILE VOASTRE!

Cu stimă,

Al dumneavoastră Dan Diaconescu.

ECHIPA DE COMUNICARE

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI: Ce face Dan Diaconescu în spatele gratiilor

Pentru toți cei care vor să îi scrie domnului Dan Diaconescu:

O puteți face trimițând scrisorile la adresa:
Penitenciarul Rahova, Bucureşti, Şoseaua Alexandria nr. 154, sector 5, cod poştal 51527!", este mesajul transmis de Dan Diaconescu prin intermediul echipei de comunicare.

Dan Diaconescu a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul în care a fost acuzat de şantaj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ