Dan Negru, anunţ trist pe Facebook: "În seara asta închei un drum"

| 13 mar, 2014

Vedeta Antenei 1, Dan Negru, a anunţat pe facebookul său că  miercuri seara a prezentat ultima ediţie a popularei emisiuni "Te pui cu blondele".

Dan Negru a postat pe contul său de facebook un anunţ care a luat prin surprindere pe toată lumea:

"În seara asta închei un drum, probabil. Ultima ediţie de Blonde. "Te pui cu blondele" e showul fanion al Antenei 1, alături de Next Star. Doar "Românii au talent" ne-a depăşit în audienţe sezonul ăsta. În rest, NICIO premieră TV nu a făcut audienţe mai mari în 2014! Beat the Blondes (Te pui cu Blondele) a fost un eşec pe plan internaţional, în România l-am reconstruit şi adaptat. Eyeworks e compania care îl vinde în lume (adică părinţii naturali). Ei au născut programul dar l-au părăsit la naştere şi acum, când showul a împlinit 7 ani se laudă cu el, desi n-au facut nimic ca să-l crească şi să-l educe. Cam asta e povestea vieţii showului "Te pui cu blondele în România", un copil părăsit pe care l-am crescut singuri. Azi show-ul e în top 3 divertisment alături de "Românii au talent" şi "Next Star". Mulţumesc echipei mele care n-a fost niciodată mai mare de 3-4 oameni! Cred că e vremea invenţiilor româneşti în televiziune, e vremea să le dăm încredere şi alor noştri! Cei mari sunt mari doar pentru că stăm noi în genunchi! (P.S- Ideea celor 3 sezoane de "Ediţie de Colecţie" cu invitaţi "de colecţie" mi-a venit când am primit cadou un set de cd "colecţie-rock românesc". Şi aşa Piersic, Hagi, Nadia, Ilie Năstase, Vadim au fost invitaţi de colecţie la Te Pui Cu Blondele", a scris Dan Negru pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mar, 2014
mishulescu
te pui cu blondele
Sa ne spuna Dan si motivul renuntarii la cel mai bun show de la A 1.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ