Dan Șova: Nu semnez ordinul de majorare a tarifului de călătorie cu metroul

| 25 mar, 2014

Ministrul Transporturilor, Dan Șova, a declarat, marți, că nu este de acord cu semnarea ordinului de majorare a tarifului de călătorie cu metroul, înainte de a face o verificare a situației financiare a Metrorex, pentru că nu vrea să acopere găurile financiare ale Metrorex din creșterea tarifului de călătorie.

"Nu pot să semnez. Vreau să spun că au venit cu acest ordin la semnat chiar și în zilele de interimat și nu am fost de acord cu semnarea lui pentru că orice creștere de tarif are efecte sociale foarte clare. Nu pot să fiu de acord cu creșterea tarifului înainte să verific situația financiară a Metrorex, motivele pentru care a făcut un buget cu 80 de milioane (n.r. lei) pierderi, înainte să văd care sunt găurile pe unde se pierd bani la Metrorex. Nu vreau să acopăr găurile financiare ale Metrorex din creșterea tarifului de călătorie", a declarat Dan Șova, într-o conferință de presă, conform Agerpres.

De asemenea, ministrul a spus că Metroul rămâne la Ministerul Transporturilor, dar nu exclude posibilitatea acestui transfer în cazul în care va exista o decizie politică în acest sens. Dan Șova a mai adăugat că există fonduri pentru realizarea magistrala 5 de metrou.

Tag-uri: dan sova, Metrorex
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mar, 2014
stefan
Yes !
Asa este, Basescu este de vina el este de vina pt toate arestarile din Romania, si pt Becali....auzi tu asa doi oameni mari ca Becali si Nastase sa stea la puscarie ! Cel mao bun govern ar fi (dar nu vrea Basescu: Nastase prim ministru, Becali Presedinte, Fenechiu la interne, si Mazare la Finante. Asteptam ca Ponta sa-i ajute iar el sa fie procuror general si sa conduca toate puscariile iat tata socru sarbu sef peste toti !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ