Dan Şova: Azi se oficializează trădarea PNL, care se predă iarăşi lui Băsescu

| 26 iul, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Dan Şova, condamnă fuziunea dintre PNL şi PDL, pe care o cataloghează drept o 'trădare a tuturor românilor care în 2012 au votat USL pentru a răsturna regimul Băsescu' şi consideră că desemnarea candidatului dreptei la alegerile prezidenţiale este 'o mare farsă'.

"Astăzi se consfinţeşte trădarea până la capăt a PNL! Acest congres este nimic altceva decât oficializarea unui act ruşinos şi de tristă amintire: refacerea Alianţei D.A., cea care l-a adus la putere pe Traian Băsescu în 2004 şi a generat cei 10 ani de regim toxic pentru România', afirmă Dan Şova.

El subliniază că noua alianţă a liberalilor este 'o trădare'.

'Este scandalos cum liberalii încearcă să ne explice că este bine ceea ce fac. Le atrag atenţia că orice ar face şi orice ar spune, trădarea rămâne trădare, iar românii vor ţine minte foarte bine acest moment. După 10 ani, PNL bate iarăşi palma cu oamenii lui Băsescu, pentru a conduce România. Diferenţa faţă de acum 10 ani este că PNL a luat această decizie batjocorind voturile românilor primite acum doi ani, când li s-a cerut să lupte cu regimul Băsescu. Liberalii să ştie că niciun proiect politic serios nu se poate construi pe trădarea votului cetăţenilor', menţionează purtătorul de cuvânt al PSD.

Dan Şova califică desemnarea candidatului dreptei pentru alegerile prezidenţiale drept 'o mare farsă'.

'Toată această poveste cu desemnarea candidatului dreptei pentru alegerile prezidenţiale este o mare farsă! Indiferent că va fi desemnat Iohannis sau altcineva, misiunea sa este aceeaşi: continuarea regimului Băsescu', afirmă politicianul social-democrat.

Potrivit acestuia, 'se vede foarte bine cum Iohannis preia cu graţie discursul lui Traian Băsescu în toate apariţiile sale publice'.

'Îi asigur pe români că noi, PSD, ne asumăm să continuăm alături de PC şi UNPR toate obiectivele asumate în 2012 ca USL. Noi ne ţinem de cuvânt în lupta cu regimul Băsescu, pentru că respectăm încrederea şi votul cu care am fost mandataţi la alegerile locale şi parlamentare din 2012', subliniază Dan Şova.

Liberalii şi democrat-liberalii se reunesc sâmbătă într-un congres comun pentru aprobarea statutului noii formaţiuni rezultate în urma fuziunii şi a noii alianţe electorale 'ACL PNL-PDL' care va susţine candidatul la preşedinţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iul, 2014
nic
S-a dus usl-auuua...
Vorbesti ca un comunist adevarat ce esti, musiu sova, nu degeaba esti in partidul lui iliescu!!! Miine poimiine vom vedea doar un partid unic, mamutul PSD, fost FSN, initial PCR.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ