Klaus Iohannis, mesaj către trădători: Oameni pe care i-am făcut miniştri au devenit fraţi cu PSD

| 26 iul, 2014

Am văzut oameni pe care i-am propus ca miniştri, secretari de stat şi care n-au avut niciun fel de apăsare de conştiinţă să trădeze a doua zi, să devină fraţi cu PSD, a spus preşedintele PNL, Klaus Iohannis. Acesta a subliniat că oamenii vor fi verificaţi bine înainte de a fi propuşi în demnităţi publice.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a susţinut la Congresul extraordinar al liberalilor că în ultimele luni PNL a fost supus unei presiuni, care viza marginalizarea partidului sau chiar dispariţia acestuia din rândul actorilor politici semnificativi.

'Împotriva noastră a existat un dispozitiv de-a dreptul diabolic de propagandă şi nu numai, uneori folosindu-se instrumente dintr-un arsenal care nu are nimic de-a face cu o viaţă politică normală. Am văzut în aceste luni un adevărat 'spectacol al caracterelor'. Am văzut oameni pe care i-am propus ca miniştri, secretari de stat şi care n-au avut niciun fel de apăsare de conştiinţă să trădeze a doua zi, să devină fraţi cu PSD. Au plecat cei care nu s-au regăsit aici, au plecat cei care s-au dovedit a fi de dreapta doar cu numele, când, de fapt, întotdeauna au făcut casă bună, coabitare perfectă, cu stânga. Eu vă spun limpede că, în marele Partid Naţional Liberal, acest lucru nu se va mai întâmpla. Vom avea o altă politică de personal, vom verifica bine oamenii înainte de a-i propune în demnităţi publice', a spus Iohannis.

El a subliniat că liberalii trebuie să se reaşeze din punct de vedere organizatoric şi al funcţionării interne, arătând că primul obiectiv al noii formaţiuni sunt alegerile prezidenţiale.

În acest context, Iohannis a anunţat că va fi demarată o analiză sociologică pentru desemnarea candidatului din partea dreptei, acest proces urmând a fi finalizat în prima parte a lunii august.

'Oricare va fi persoana desemnată, ea va beneficia de tot sprijinul nostru. Pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, vom merge împreună în alianţa electorală PNL-PDL', a arătat liderul PNL.

În final, el le-a mulţumit liberalilor pentru solidaritate.

'Îmi exprim recunoştinţa faţă de dorinţa dumneavoastră de angrenare în acest important proiect care sperăm să aibă ca finalitate câştigarea alegerilor prezidenţiale. Pentru că, de astăzi, mergem împreună în această construcţie cu ideea de a câştiga. Şi nu a câştiga pentru noi, ci a câştiga pentru România. De ce? Pentru că România are nevoie de dreapta. Pentru că România are nevoie de altceva. Pentru că România are nevoie de un altfel de preşedinte, un preşedinte care să fie deopotrivă ferm, dar şi deschizător de dialog social şi politic. Pentru că România are nevoie de marele Partid Naţional Liberal', a conchis Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 iul, 2014
viorel
AU DEVENIT FRAŢI CU PSD PENTRU CĂ SUNT ORTODOCŞI NU CATOLICI CA DUMITALE ...
26 iul, 2014
IZAURA
BĂI BOULE
RAHAT SĂSESC CATOLIC ARE 1LUNĂ IN PNL ŞI DĂ MESAJE????????????T I M P U L O S Ă L E R E Z O L V E P E TO A T E ......

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ