Dispută la Convenţia PDL. Monica Macovei: v-ați stricat Convenția singuri!

| 26 iul, 2014

Monica Macovei, care vrea să reprezintă dreapta la alegerile prezidenţiale, nu a reuşit să-şi ţină discursul la Convenţia PDL de sâmbătă, din cauza colegilor de partid care nu au mai invitat-o la microfon.

Un scandal monstru a izbucnit la finalul Convenției Naționale a PDL. Conducerea partidului a comis o greșeală organizatorică și nu i-au acordat cuvântul Monicăi Macovei, deși i se promisese că va putea urca pe scenă să-și susțină punctul de vedere.

La finalul evenimentului, Monica Macovei, care stătea în primul rând, s-a dus la președintele Vasile Blaga să-l întrebe ce s-a întâmplat de nu a mai primit cuvântul, scrie stiripesurse.ro.

Blaga a dat din umeri și s-a uitat rapid către Gheorghe Flutur: ”Nu i-ai dat cuvântul?”, a tunat Blaga.

Citeşte şi: FUZIUNEA PNL-PDL. Alianţa DA se reface

Din spate a venit și Predoiu care l-a întrebat același lucru pe Flutur, iar secretarul general al PDL i-a răspuns sec: ”Nu!”. Predoiu a dat din mână a lehamite și a plecat mai departe.

Flutur s-a îndreptat către Macovei și i-a spus: ”Păi, măi, Monica, m-am uitat special la tine și am zis: cine vrea să ia cuvântul pe statut?”.

Macovei a replicat rapid: ”Dar eu nu pe statut am dorit să iau cuvântul! Ce ne-am înțeles noi pe hol?”.

Flutur a încercat să-i explice că trebuia respectat un program, dar Macovei nici nu a vrut să audă: ”Deci, v-ați stricat Convenția singuri! În momentul ăsta v-ați stricat Convenția”, a tunat, extrem de nervoasă, Macovei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iul, 2014
TRAIAN BĂSESCU
PARAŞUTA DE OCAZIE
MONICA ARE SOARTA LUI CĂCĂRĂU .. FAC TUŞA ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ