De dragul lui Băsescu, PNL și PDL îmbracă lenjeria uzată a lui Antonescu

| 26 iul, 2014

Prin scamatoriile executate la vârf de cuplul Antonescu-Vălean și prin procopsirea PNL cu un președinte venetic, românilor nu le mai rămâne decât să constate că primesc reversul medaliei, adică un Klaus Iohannis care este noul vârf de lance al regimului Băsescu în lupta cu PSD și aliații săi.

Cu nici 4 luni în urmă, adică prin aprilie, Crin Antonescu aburea deopotrivă membrii de partid cât și electoratul PNL excluzând cu desăvârșire refacerea Alianței DA cu PDL, o alternativă despre care afirma că ”Sunt lucruri care trebuie purtate o singură dată, ca lenjeria”.

Ei bine, astăzi se reface Alianța DA și PNL se predă iarăși lui Băsescu. Cel care va îmbrăca alături de Vasile Blaga lenjeria uzată menționată va fi Klaus Iohannis, protejatul lui Antonescu, adus și promovat în partid împotriva uzanțelor, în disprețul membrilor cu vechime și merite mult mai mari dar și spre exasperarea aliaților din USL.

Citeşte şi: Ponta despre FUZIUNEA PNL-PDL: Trădătorii câştigă întotdeauna doar pe termen foarte scurt

Refacerea unei alianțe cu Băsescu, veche de zece ani, nu ar avea nimic reprobabil în sine, dacă această manevră nu ar fi făcută de PNL de la înălțimea politică dobândită chiar prin voturile celor care solicitau în 2012 tutror formațiunilor din USL tocmai eliminarea de la putere a camarilei băsiste.

PNL nu-și mai asumă în prezent promisiunile pentru care primea încrederea și voturile celor care i-au votat în 2012. Nu le-au uitat, doar le ignoră și refuză în același timp atât continuarea obiectivelor asumate în campania electorală din 2012 cât și renunțarea la beneficiile politice obținute în urma victoriei de atunci. Cel mai simplu, ceea ce face PNL de când s-a retras din USL se numește furt. Mare noroc pe toți politicienii din conducerea acestui partid că în Codul Penal nu există definit furtul calificat de acest tip, electoral. În lipsa unei încadrări juridice, nu ne rămâne decât să redefinim ceea ce face PNL ca batjocură pură și dură la adresa tuturor celor care le-au dat voturile acum doi ani tocmai pentru a lupta cu regimul Băsescu.

Citeşte şi: Udrea: Blaga spune adio PDL


În locul acestei lupte, prin scamatoriile executate la vârf de cuplul Antonescu-Vălean și prin procopsirea PNL cu un președinte venetic, românilor nu le mai rămâne decât să constate că primesc reversul medaliei, adică un Klaus Iohannis care este noul vârf de lance al regimului Băsescu în lupta cu PSD și aliații săi, adică, practic, singurele formațiuni care-și mai asumă continuarea obiectivelo și priorităților pentru care au ajuns pe pozițiile actuale în Parlament, prin votul și încrederea electoratului...

Blaga și Iohannis se vor travesti cu lenjeria murdară a lui Antonescu sfidând revolta celor 7,4 milioane de oameni care i-au spus lui Băsescu în 2012 să plece acasă.

Citeşte şi: De ce este favorit Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni

Pretextul pentru acest circ dezamăgitor, desemnarea unui candidat al dreptei, este o glumă de prost gust. Antonescu a fost desemnat de USL, nu era nevoie de o veritabilă trădare politică și electorală pentru o simplă rocadă între un liberal și altul, chiar dacă cel din urmă a fost făcut pe puncte.

Ceea ce li se bagă de fapt pe gât românilor este o cursă mizerabilă pentru preluarea moștenirii lui Traian Băsescu, dar și pentru grațiile președintelui. Ceata piticilor politici ce fuzionează de zor în Modrogan are nevoie de armele președintelui, de cutiile cu arhiva personală, mutate de colo-colo, de șantaj, manipulare și lista de oameni de încredere ai lui Băsescu, plantați în cei zece ani pe unde s-a putut, în servicii, în Parchet, în Justiție.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iul, 2014
cata
da da
Coana Elena ia zi mataluta cat iti iei de la plagiatoru tonta ca sa scri
tampenii.
26 iul, 2014
scuta
da da da
cata, pai iei si tu pentru acest coment

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ