Antonescu nu a renunţat la războiul cu Iohannis

| 27 iul, 2014

Antonescu a vrut să transmită un mesaj clar prin refuzul de a participa la congres: războiul cu Iohannis e departe de a se încheia. Vorba lui Arnold Schwarzenegger din filmul Terminatorul: I`ll be back.

Şi s-a înfăptuit marea unire a alianţei D.A. Prin această alianţă, regimul băsescu, pe care-l dorim dispărut cât mai repede, este posibil să ne mai bântuie şi după 2014. Crin Antonescu, unul dintre artizanii alianţei, nu s-a prezentat la congres pe motiv că ar fi plecat din ţară. Însă cu toţii ştim că scuza este una superficială. Antonescu a vrut să transmită un mesaj clar prin refuzul de a participa la congres: războiul cu Iohannis e departe de a se încheia. Vorba lui Arnold Schwarzenegger din filmul Terminatorul: I`ll be back.

Citeşte şi: Cristian Diaconescu: Antonescu se teme de Departamentul de Stat

Cred că nimeni nu-şi doreşte să fie în pantofii lui Crin Antonescu. În 2010 era văzut ca marea speranţă a politici româneşti şi următorul preşedinte al României. În intervalul 2011-2013 era văzut ca viitorul candidat la prezedenţiale al celei mai puternice forţe politice din ţară şi dat câştigător sigur, iar acum este rezervă de lux. Totul a fost pierdut din cauză faptului că a renunţat la lupta împotriva băsismului, pentru că a fost atât de naiv încât să-l creadă pe Traian Băsescu că-l va face preşedintele României. Prin acţiunile lui a înşelat votul a milioane de români şi soarta l-a pedepsit: din candidatul sigur la prezidenţiale a ajuns rezervă de lux.

Citeşte şi: De dragul lui Băsescu, PNL și PDL îmbracă lenjeria uzată a lui Antonescu

Cu toate că a pierdut, din propria prostie, acest tren spre Cotroceni în faţa lui Klaus Iohannis, un lucru rămâne de apreciat la Antonescu şi anume faptul că nu a abandonat lupta. A înghiţit cu greu faptul că neamţul, în care credea, l-a lovit mişeleşte pe la spate, luându-i locul, dar războiul e pe departe de a fi terminat. Prin faptul că a refuzat să fie prezent la congresul de reconstituire a alianţei D.A. transmite un mesaj clar către dreapta politică: va lupta până în ultimul moment să fie candidatul dreptei la prezidenţiale.

Citeşte şi: FUZIUNEA PNL-PDL. Alianţa DA se reface

Interesant de văzut va fi în ce măsură Antonescu va reuşi să-l învingă pe Iohannis în acest război. Un ajutor în acest sens ar putea să-l primească din partea justiţiei. Candidatura lui Klaus Iohannis la prezidenţiale este în pericol din cauza procesului cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va da un termen după 25 septembrie în dosarul de incompatibilitate în care neamţul este judecat. Dacă va fi considerat vinovat, Iohannis va avea interdicţie de a ocupa orice funcţie publică timp de 3 ani. În acest context, Antonescu ar putea sări la rampă.  

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ