Dan Şova: Un judecător a stabilit 15 noiembrie ca dată de finalizare a lotului 3 al autostrăzii Orăştie-Sibiu

| 08 oct, 2014

Fostul ministru al Transporturilor Dan Şova a menţionat, miercuri, la Alba Iulia, că data de 15 noiembrie privind finalizarea lotul trei al autostrăzii Orăştie-Sibiu a fost stabilită de către un judecător.

'Ei (constructorul - n.r.) şi-au asumat în continuare data de 15 noiembrie. Am convingerea că va fi 15 noiembrie. Data de 15 noiembrie nu a mai fost o dată stabilită prin negociere de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) şi Impregilo. 15 noiembrie a fost o dată stabilită de către un judecător', a declarat, într-o conferinţă de presă, Dan Şova.

Autostrada Orăştie-Sibiu a fost deschisă circulaţiei în data de 20 decembrie 2013, pe distanţa dintre Orăştie, judeţul Hunedoara şi Cunţa, judeţul Alba, respectiv aproximativ 44 de kilometri, adică pe primele două loturi, după ce anterior, în cursul aceleaşi zile, a fost inaugurat şi lotul 4 al acesteia, între Sălişte şi Sibiu, în lungime de 16 kilometri. Din cauza complexităţii şi lungimii proiectului, pentru execuţia lucrărilor de pe autostrada Orăştie-Sibiu a fost realizată o împărţire în 4 loturi. Valoarea totală de construcţie a tronsonului Sibiu - Orăştie este de 716 milioane de euro. Proiectul a urmărit construcţia unui nou sector rutier la standard de autostradă, cu câte două benzi pe sens, pe traseul Orăştie - Sibiu, în lungime de 82,07 kilometri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ