Dan Sultănescu, consilier de imagine al lui Victor Ponta, mesaj pentru "cei care se reped să se joace cu termenii"

| 05 iun, 15:10

Consilierul de imagine al premierului Victor Ponta, Dan Sultănescu, a subliniat ce scrie în Constituție cu privire la urmărirea penală și suspendarea premierului Victor Ponta.

"Info pentru cei care citesc Constituția și cred că președintele Iohannis îl poate suspenda pe premierul Ponta:

Conform deciziei CCR 207/2008, PRESEDINTELE NU POATE DECIDE asupra urmării penale sau suspendării premierului, fără aprobarea Camerei din care acesta face parte, dacă vorbim despre un prim-ministru/ministru care este și parlamentar.

Victor Ponta are calitatea de "suspect" în dosarul senatorului Șova, nefiind sub urmărire penală. Asupra cererii de urmărire penală decide Camera Deputaților! Așadar, după acel moment se aplică și criteriile de integritate (dacă începe urmărirea penală - se pierde funcția...)

Asta pentru cei care se reped să se joace cu termenii - pe ideea că, dacă s-a aruncat cu piatra, e clar ca s-a spart tința. Nu s-a spart...", a scris Dan Sultănescu, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Victor Ponta pus sub urmărire penală de procurorii DNA, care-i aduc trei acuzații și cer avizul Camerei Deputaților pentru a putea începe urmărirea penală pe numele prim-ministrului pentru a patra acuzație.

 

Citeşte şi: Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare ambasadelor SUA şi ale statelor UE

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iun, 15:44
Av.Abrahat Mundialu
asta era ala care zicea ca e la infopolitic,independent?
ne facea analize,sondaje obiective?
deci este pe statul lui Ponta?
mizerie
de ce nu semneaza in aceea calitate
ca sa nu ramana in mizerie

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ