Dan Voiculescu despre USL: Dacă nu vom fi atenţi, alianţa îşi poate pierde legitimitatea

| 30 oct, 2013

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, consideră că, dacă partenerii din Uniunea Social Liberală nu vor fi "atenţi", alianţa îşi va putea pierde legitimitatea.

"Alianţa social-liberală şi-a asumat, încă de la formare, "însănătoşirea" României din 2012 şi ducerea la îndeplinire a speranţelor românilor. Guvernarea n-a fost simplă, datorită concurenţei agresive, luărilor de poziţie din interiorul alianţei sau a restanţelor vechiului Executiv. A apărut astfel o erodare a alianţei în ansamblu. Însă, în condiţiile în care nu vom fi atenţi şi ne vom rătăci în continuare în mize personale şi în rivalităţi interne, există posibilitatea ca alianţa să se poziţioneze atât de departe încât să-şi poată pierde legitimitatea. Nu sunt importanţi X, Y sau Z, persoane care au creat sau au susţinut acest proiect politic. Este important ce se întâmplă cu milioanele de români care şi-au făcut treaba faţă de USL când ne-au votat, când ne-au acordat încrederea şi ne-au sprijinit înainte de alegeri. Acum, USL trebuie să-şi facă datoria faţă de români şi să-şi respecte promisiunile făcute", a declarat Dan Voiculescu , citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, trebuie avut în vedere permanent faptul că miza nu este "agăţarea de o construcţie politică".

'Trebuie să avem permanent în vedere faptul că miza nu e să ne agăţăm de o construcţie politică. Miza e ce face această construcţie politică pentru ţară, cum îşi respectă obligaţiile asumate şi cum răspunde unei necesităţi. Este obligatoriu să ţinem pasul cu realităţile şi nevoile lumii în care trăim şi să ne adaptăm acestor obiective, pentru că niciun proiect instituţional nu e mai important ca realitatea care l-a produs", a mai spus preşedintele fondator al PC.

Tag-uri: Dan Voiculescu, pc, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 oct, 2013
PETRUS
Indiferent de problemele existente in momentul de fata, consider ca USL trebuie sa mearga mai departe si sa isi continue proiectele incepute.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ