Dan Voiculescu, liber de Sărbători? Magistraţii au stabilit un nou termen pentru discutarea eliberării condiţionate

| 06 dec, 10:46

Judecătoria Sectorului 5 a preschimbat termenul de judecată a cererii de eliberare condiţionată făcute de Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA. Iniţial procesul fusese stabilit pentru 17 ianuarie 2017, dar instanţa a stabilit un nou termen: 13 decembrie 2016.

„Se admite cererea. Se preschimbă termenul pentru 13.12.2016. Se citează petentul. Se încunoştinţează apărătorul ales. Se emite adresă către Penitenciarul Rahova pentru a comunica, sub sancţiunea amenzii judiciare către directorul unităţii, relaţiile solicitate până la data de 9.12.2016”, este minuta Judecătoriei Sectorului 5. Comisia de liberare conditionată a penitenciarului Rahova a amânat vineri pentru 10 luni discutarea eliberării condiţionate, potrivit Hotnews.ro. Dan Voiculescu are dreptul să conteste în instanţă decizia Comisiei şi a făcut acest lucru la Judecătoria Sectorului 5.

Tag-uri: Dan Voiculescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ