Dăncilă i-a transmis lui Iohannis propunerile de numire a noilor miniștri

| 18 apr, 11:40

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, i-a transmis, în această seară, președintelui Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor miniștri pentru portofoliile Ministerului Justiției, Ministerului Fondurilor Europene și Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, a informat un comunicat al Guvernului, remis realitatea.net.

Totodată, premierul a transmis către Administrația Prezidențială propunerea de revocare a ministrului Justiției, Tudorel Toader, și demisiile ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, respectiv, ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero.

CINE ESTE EUGEN NICOLICEA

Pentru Ministerul Justiției a fost propus Eugen Nicolicea, membru al Camerei Deputaților, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Oana Florea, membru al Camerei Deputaților, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost propus Tit-Liviu Brăiloiu, membru al Senatului.

CINE ESTE TIT BRĂILOIU

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat astăzi că în urma acuzaţiei de blocare a unor acte normative, s-a votat demiterea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. "Sper să fie dublată şi de demisie", a completat Dăncilă. Propunerea de înlocuitor venită în urma CEx al PSD este Eugen Nicolicea.

Ulterior, Tudorel Toader a scris pe Facebook că nu poate vorbi despre demisie, cât timp Viorica Dăncilă nu i-a solicitat acest lucru.

CINE ESTE OANA FLOREA

"Eu nu i-am solicitat doamnnei prim-ministru niciun termen de găndire privind demisia, în condiţiile în care domnia sa nu mi-a cerut demisia. A rămas că acest subiect il vom aborda mâine dimineaţă, la orele 09.30", a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Tag-uri: miniştri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ