Dăncilă, întâlnire de taină cu Tăriceanu. Se decide soarta Coaliției PSD-ALDE

| 21 aug, 21:13

Viorica Dăncilă, faţă în faţă cu Călin Popescu Tăriceanu. Preşedintele PSD şi liderul ALDE se întâlnesc, la această oră, departe de ochii presei, pentru a decide soarta Coaliţiei.

Ședința Coaliției a început. Rând pe rând, și-au făcut apariția Marcel Ciolacu, Șerban Valeca, dar și Varujan Vosganian și Norica Nicolai. Întâlnirea trebuia să înceapă la ora 18:00, la Vila Lac, însă a existat o întârziere deoarece Viorica Dăncilă a avut la Palatul Victoria o întrevedere cu reprezentanţi ai Confederaţiei Naţionale a Patronatului Român.

ALDE a cerut o nouă întâlnire cu PSD după ce Viorica Dăncilă a lipsit de la ultima şedinţă. Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, premierul a lipsit de la ședința de luni din cauza unor probleme de sănătate.

Călin Popescu Tăriceanu i-a solicitat, atunci, ca, până în 20 august, să vină cu un nou program de guvernare şi cu un Cabinet restructurat. Premierul nu s-a grăbit să îndeplinească solicitările.

Dacă ALDE iese de la guvernare, social-democrații nu au niciun as în mânecă. UDMR şi Pro România au anunţat, deja, că nu susţin Guvernul Dăncilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ