Dăncilă, pe urmele lui Dragnea: ,,10 august, lovitură de stat''

| 25 iul, 16:15

Viorica Dăncilă, premierul României care şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale, a vorbit despre violenţele din data de 10 august 2018.

Dăncilă a susţinut că oamenii au încercat să intre în clădirea Guvernului şi că forţele de ordine au trebuit să apere Palatul Victoria.

"În momentul în care se forțează intrarea în Guvernul României, eu cred că acest lucru seamănă cu o lovitură de stat. Eu nu știu cine a greșit. Să plătească! N-am nicio suspiciune, nu este normal să judec eu. Anormal e să forțezi intrarea în clădirea Guvernului. Azi e Palatul Victoria, mâine e Palatul Cotroceni.

N-am spus că toți din piață au avut această intenție, dar au existat persoane care s-au comportat violent. Uitați-vă la Vestele Galbene din Franța. Li se permitea să intre în clădirea Guvernului? Jandarmeria să-și facă datoria, dacă unii au avut exces de zel, sunt convinsă că justiția îi va sancționa. Cei care au greșit trebuie să plătească. Procurorii au acces la toate documentele, trebuie să contribuie la aflarea adevărului", a spus Viorica Dăncilă la postul de televiziune Digi24.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ