Ultima oră! Daniel Barbu şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Culturii

| 12 dec, 2013

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a demisionat, anunţă Mediafax.

Daniel Barbu a înaintat, joi, premierului Victor Ponta demisia din funcţia de ministru al Culturii, au declarat pentru Mediafax  surse din Ministerul Culturii.

Până acum, trei nume sunt vehiculate drept posibili înlocuitori. Primul este al lui Gigel Ştirbu, deputat PNL, fost preot, fost subprefect de Olt, fost secretar de stat al Ministerului Culturii și Cultelor. Are două mandate de deputat PNL.

Un alt nume care circulă prin culise este cel al lui Vlad Nistor, deputat liberal. El este profesor de istorie, preşedintele Senatului Universităţii din Bucureşti, fost consilier de Stat în echipa Preşedintelui Emil Constantinescu, fost Director al Institutului de Studii Diplomatice.

Alt nume şoptit în spatele uşilor închise este cel al lui Ben-Oni Ardelean. Senator, el este fost Pastor Uniunea Baptistă din România şi cadru universitar la Institutul Baptist.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ