Daniel Constantin: Nu mă deranjează să fiu numit 'valet' dacă asta înseamnă a fi loial unui proiect ca USL

| 14 iul, 2014

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, că nu este deranjat de faptul că a fost catalogat ca ''valetul'' lui Victor Ponta de către liberalul Crin Antonescu, 'dacă valet înseamnă a fi un partener corect şi loial unui proiect politic cum a fost Uniunea Social Liberală'.

'70% din populaţie nu-l mai votează pe Crin Antonescu tocmai pentru că şi-a jignit până şi cei mai apropiaţi dintre colaboratori, pe mine şi pe Victor Ponta. Eu sper să înţeleagă până la urmă, pentru că azi până şi propriul partid nu-l mai agreează pe domnul Antonescu. Este un om care a pierdut totul şi ca atare încearcă să spună, ştiţi cum spunea Eminescu: 'E uşor a scrie versuri...', eu aş spune: e uşor a spune vorbe, când nimic nu ai a spune. Eu cred că dacă valet înseamnă a fi un partener corect şi loial unui proiect politic cum a fost Uniunea Social Liberală atunci sigur că nu sunt deranjat să mi se spună valet. Cred că este mai bine să fii partener cu Victor Ponta decât să fii partener, aşa cum este Crin Antonescu, cu Traian Băsescu', a precizat Daniel Constantin, prezent la o acţiune desfăşurată în judeţul Ilfov.

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat luni, într-un interviu pentru Gândul.info, că nu a consultat şi nu a lucrat, modificat, ceva pe documentul privind pactul de coabitare şi că nu s-a înţeles cu Victor Ponta asupra propunerilor de procurori.

Despre faptul că Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Daniel Constantin susţin o altă versiune, Crin Antonescu a replicat: ''Şi dacă am fi într-un proces la tribunal, probabil că nu ar fi suficientă mărturia cuiva ca Daniel Constantin sau a cuiva ca domnul Dragnea. Evident că domnii Dragnea şi Constantin mint, iar la povestea cu pactul de coabitare domnul Constantin nici nu a fost implicat, la povestea cu procurorii nici atât. Domnul Constantin putea să ştie ce urmează, domnul Ponta putea să-l informeze. Îl pune astăzi să declare una sau alta, domnul Constantin este un valet al premierului, nu este vreo persoană care să poate depună mărturie în ceva''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ