Daniel Constantin: nu mai există cale de împăcare cu Dan Voiculescu

| 11 mar, 10:01

Între Daniel Constantin şi Dan Voiculescu nu mai există nicio cale de împăcare. Preşedintele Partidului Conservator susţine că relaţia sa cu fondatorul PC este ireconciliabilă iar atacurile acestuia nu fac decât rău partidului. Constantin s-a declarat deranjat şi de campania mediatică declanşată împotriva sa de trustul familiei Voiculescu.

„E un conflict care exista de mai mult timp. Cred că astăzi, din păcate, suntem într-o situaţie ireconciliabilă, eu şi Dan Voiculescu. Nu mi-am dorit acest lucru, nu am înţeles de ce acele reacţii. Cert este că după ce s-a întâmplat această condamnare şi după alegerile prezidenţiale s-a început un atac, am devenit o ţintă principală, a început o campanie de presă”, a declarat Daniel Constantin, pentru Gândul.

Fără a preciza concret care sunt motivele conflictului, Daniel Constantin a declarat că nu mai există vreo cale de împăcare cu Dan Voiculescu deoarece „s-a ajuns prea departe”.

El a admis că îi datorează poziţia de şef al PC lui Dan Voiculescu, însă, în acest moment, partidul trebuie să meargă mai departe prin liderii săi.

Reacţia lui Daniel Constantin vine după ce în ultimul timp a fost ţinta mai multor atacuri din partea celui care l-a promovat la şefia PC. Dan Voiculescu l-a nominalizat pe Constantin drept unul dintre principalii vinovaţi pentru condamnarea sa în dosarul privatizării frauduloase a ICA. Trustul de presă al familiei Voiculescu a început o campanie furibundă împotriva actualului ministru al Agriculturii.

 

Citeşte şi: SCANDAL de proporţii în PC, ce se întâmplă cu partidul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ