Daniel Craig: Mai degrabă mi-aş tăia venele decât să mai joc rolul agentului 007

| 08 oct, 18:46

Actorul britanic Daniel Craig, care interpretează pentru a patra oară rolul agentului special 007 în filmul 'Spectre', a declarat recent într-un interviu că s-a săturat de acest rol şi mai degrabă şi-ar tăia venele cu cioburile de la un pahar spart decât să mai joace din nou acest rol, scrie agenţia Reuters, citată de Agerpres.

'Mai degrabă aş sparge paharul acesta şi mi-aş tăia venele', a declarat Daniel Craig într-un interviu pentru revista Time Out, realizat în luna iulie şi distribuit în această săptămână.

'Nu, nu pentru moment, chiar deloc. Îmi ajunge. Vreau să merg mai departe', a adăugat Daniel Craig, subliniind că nu mai vrea să mai joace iar rolul agentului 007. 

'Toate ideile pe care le-am avut despre un film cu Bond sunt incluse în acesta (n. red. Spectre). Gata. Banca Bond este goală. Dacă mă întrebi ce aş face într-un alt film Bond, nu am nici cea mai vagă idee. Sa mergem în spaţiu? Hai să o facem, însă deja s-a făcut acest lucru. Atunci mai facem iar acest lucru', a adăugat actorul britanic de 47 de ani. 

'Spectre' va avea premiera în Marea Britanie şi Irlanda în 26 octombrie, iar la nivel internaţional, la începutul lunii noiembrie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ